בהנחיית: שני טל, "העוגות של שני", מעצבת עוגות משמחות ויפיפיות.
מה בסדנא? נלמד על סוגי צנטרים ושימושים, טכניקות זילוף שונות ממלמלה לפרחים מרהיבים, הכנה ושימוש נכון בקצפת לזילוף, שימוש נכון בצבעי מאכל, ציור ועיצוב בשוקולד וקישוט עוגה. כל משתתפת תקבל עוגה אישית אותה תקשט אותה במהלך הסדנה. בסיום הסדנה כל משתתפת תיקח את העוגה שקישטה הביתה בקרטון סגור ונוח לנשיאה. כל משתתפת תקבל חוברת ובה מתכונים לעוגה והדרכה של כל מה שנלמד בסדנה.
מכירת הכרטיסים באינטרנט סגורה. למעבר לאתר ticks.co.il לחץ כאן