איך להשתמש בשאריות אוכל וטכניקות לבישול ושימור מזון. איך לא נזרוק שאריות מזון לפח, ואת כל הדברים שבדרך כלל אין לנו רעיון מה לעשות איתם. טכניקות בישול ושימור של מזון שנוכל להנות מהתוצרים עוד חודשים אחר כך.
ליאור, בנימינית במקור, חזרתי לארץ אחרי 12 שנים במסעדות מישלן באירופה. מאז השתתפתי במשחקי השף ולאחר מכן פתחתי את "סאפר קלאב" -ארוחות שף קולינריות וחברתיות בביתי בבנימינה. צמבו"ז- צמצום בזבוז מזון זה חלק מהחיים שלי ביום יום, החל מהתססות ועד הכנת מרמלדות, צירים וחמאות.